Nieuws

Behalen KOMO Certificaat - december 2021

Delen?

We hebben het jaar 2021 goed afgesloten met de KOMO certificering door Kiwa. Dit betekent dat onze prefab betonelementen een label met het logo van KOMO erop krijgen, wat aantoont dat wij voldoen aan de (strenge) eisen conform criteria 73 voor het produceren van betonproducten.

Glenn Verhoef, commercieel directeur: “We vinden het belangrijk dat onze prefab betonelementen voldoen aan de strenge eisen van KOMO, waardoor we de kwaliteit van ons werk kunnen garanderen richting onze opdrachtgevers. Daarnaast is het van toegevoegde waarde dat alle processen vastliggen en de werkomstandigheden voor onze collega’s goed zijn. Deze certificering is een mooie uitbreiding op de VCA** en de ISO9001 certificering die we al enige tijd voeren.”

Hein Keilholtz, consultant: “Met het behalen van de drie certificaten hebben wij niet alleen naar de opdrachtgever, maar ook voor ons zelf duidelijke richtlijnen van wat er van ons verwacht wordt. Dat gaat niet alleen om de kwaliteit van de elementen zoals het zichtwerk van het beton, maar ook van de instortvoorzieningen en -heel belangrijk- het labelen van de elementen, waar alle belangrijke informatie op staat. Het is heel fijn te vermelden dat alle afdelingen met volle inzet hebben mee gewerkt om dit te bereiken. En wat we niet moeten onderschatten is de Wet Kwaliteitsborging die in 2022 in de bouw van kracht gaat. Ook aan die richtlijnen voldoen we nu als producent van prefab betonelementen.”

Klik hier voor meer informatie over onze certificaten: https://vanberlo.com/kwaliteit/.