Onze meerwaarde

Duidelijke meerwaarde

Delen?

Van Berlo is de innovatieve ontwerper en producent van funderingen en hoogwaardige industriële betonvloeren. Wij zijn marktleider in Nederland en ook daarbuiten kiezen bedrijven voor Van Berlo. Wij mogen ons nu rekenen tot de kwalitatief beste en meest betrouwbare leveranciers van betonvloeren in West-Europa. Met onze fundering en bedrijfsvloer ondervind je de hoge meerwaarde van al onze producten en diensten, iedere dag opnieuw!

Samenwerking
Voor jouw vloer stellen wij een projectteam samen uit specialisten in advies, technisch ontwerp en uitvoering. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Van Berlo Bedrijfsvloeren, Van Berlo Engineering, Van Berlo Systeemfunderingen en Van Berlo Funderingstechnieken ervaar jij een optimale afstemming tussen alle betrokken partijen tijdens iedere fase van het werk.

Praktische oplossingen
Dankzij onze ruime ervaring, expertise en continue ontwikkeling van nieuwe technologieën, kunnen wij voldoen aan de specifieke eisen voor jouw betonnen onderbouwconstructie. Als geen ander zijn wij in staat om veranderingen in de markt te vertalen naar nieuwe producten. Praktische oplossingen vinden voor uiteenlopende technische vraagstukken vormt dan ook het fundament van ons succes.

Grote tevredenheid
Jouw tevredenheid als klant staat bij Van Berlo uiteraard voorop. Wij onderschatten de hoge verwachtingen niet en werken voortdurend aan het optimaliseren van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en processen. Als het gaat om de uitvoering van onze werkzaamheden en het nakomen van afspraken, leggen wij de lat voor onszelf heel hoog. Naast hoogwaardige producten bieden wij jou ook gedegen advies en technische ondersteuning.

Door onze expertise, hoge kwaliteitsnormen en flexibiliteit zijn wij al 40 jaar een waardevolle en betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers. Natuurlijk staan wij voor jou ook graag klaar!