Over ons

Over Van Berlo

Delen?

Als innovatief ontwerper en producent van hoogwaardige industriële betonvloeren mag Van Berlo zich rekenen tot de kwalitatief beste en meest betrouwbare leveranciers van West-Europa. Als marktleider in Nederland, onderscheiden wij ons door producten en diensten met een hoge meerwaarde voor de gebruiker. Steeds meer bedrijven, in Nederland én daarbuiten, kiezen bij de uitvoering van hun projecten dan ook voor samenwerking met Van Berlo.

Onze projectteams worden samengesteld uit specialisten in advies, technisch ontwerp en uitvoering.
Dankzij de nauwe samenwerking tussen Van Berlo Bedrijfsvloeren, Van Berlo Engineering, Van Berlo Systeemfunderingen en Van Berlo Funderingstechnieken kan iedere opdrachtgever rekenen op een optimale afstemming tussen alle betrokken partijen tijdens iedere fase van het werk.

Als geen ander zijn wij in staat om veranderingen in de markt te vertalen naar nieuwe producten, met steeds betere prestaties. Praktische oplossingen voor technische vraagstukken vormen het fundament van ons succes. Dankzij de continue ontwikkeling van nieuwe technologieën kunnen wij aan de meest uiteenlopende vragen van onze klanten voldoen.

Klanttevredenheid staat bij Van Berlo voorop. Wij zijn ons terdege bewust van de hoge verwachtingen die onze klanten van ons hebben en werken continu aan de optimalisering van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en processen. Wij leggen de lat voor onszelf zeer hoog als het gaat om de uitvoering van onze werkzaamheden en het nakomen van afspraken. Naast hoogwaardige producten bieden wij onze afnemers ook gedegen advies en technische ondersteuning.

Door onze expertise, hoge kwaliteitsnormen en flexibiliteit zijn wij al 40 jaar een waardevolle en betrouwbare partner voor onze klanten!