Over ons

Vanuit een sterke basis

Delen?

Missie
Onze missie is om waarde te creëren voor onze opdrachtgevers door innovatieve en hoogwaardige funderingen en bedrijfsvloeren te leveren. Wij streven er naar om de hoge verwachtingen van onze klanten en van de eindgebruikers van onze funderingen en vloeren te overtreffen. Wij willen een onderscheidend bedrijf zijn dat zich blijft ontwikkelen en vertrouwen en continuïteit biedt aan opdrachtgevers, leveranciers en onze medewerkers.

 

Innovatief
Dankzij onze innovatieve werkwijze verbreden wij onze kennis in ons vakgebied verder. Zo investeren wij met onze afdelingen R&D en Engineering in onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe technologieën. Hierdoor verbeteren wij proactief onze producten en processen. Op deze manier helpen wij jou met een fundering en vloer die precies geschikt is voor de dagelijkse toepassingen binnen jouw bedrijf. Wij zijn flexibel, denken mee en komen met innovatieve oplossingen. Onze vloeren voldoen bovendien altijd aan de hoge kwaliteitsnormen en veiligheidsrichtlijnen.

Efficiënt
Van Berlo maakt al ruim veertig jaar bedrijfsvloeren. Wij zijn een familiebedrijf en in de afgelopen decennia uitgegroeid tot marktleider in Nederland en België. Het Van Berlo team telt inmiddels ruim 150 medewerkers. Samen hebben wij een grote expertise, die we graag inzetten voor het leggen van een stevig fundament voor jouw bedrijf. De gehele Van Berlo-groep bestaat uit verschillende disciplines, namelijk Van Berlo Bedrijfsvloeren, Van Berlo Engineering, Van Berlo Funderingstechnieken en Van Berlo Systeemfunderingen. Ieder onderdeel heeft zijn eigen expertise. Uiteraard werken alle disciplines nauw samen om precies de bedrijfsvloer te ontwerpen en op te leveren die jij nodig hebt. De indeling in verschillende disciplines werkt uiterst efficiënt. Daar hebben zowel wij intern als jij als opdrachtgever veel profijt van. Deze werkwijze levert keer op keer eersteklas resultaten op. Hier zijn wij natuurlijk trots op!