Nieuws

Van Berlo volgt coronarichtlijnen op

Delen?

Veghel, 2 april 2020

Beste collega’s, opdrachtgevers, leveranciers en relaties,

Wat een bizarre tijd…Het coronavirus (COVID-19) houdt ons in de greep. Onze gedachte en medeleven gaat uit naar alle zieken en iedereen die een dierbare heeft verloren.
De gezondheid van al onze collega’s en hun familie staat voor ons voorop. We proberen hen zo goed mogelijk te informeren, te beschermen en vragen hen met nadruk alle voorzorgsmaatregelen in acht te nemen.

Zowel voor onze medewerkers, als voor alle partijen die wij treffen in een samenwerking, volgen wij uiteraard de richtlijnen van de overheid en het RIVM op. Voor alle bouwplaatsmedewerkers is gezorgd dat zij zo veel mogelijk zelfstandig kunnen reizen naar de bouwplaatsen in Nederland en België. Zij houden zo veel mogelijk de afstand van 1,5 meter in acht en lunchen in kleine groepen waarbij de 1,5 meter afstand wordt aangehouden als minimum.

Indien er sprake is van (minimale) klachten worden medewerkers verzocht om thuis te blijven. Onze kantoormedewerkers werken daar waar mogelijk thuis en vergaderingen vinden plaats via skype.

Uiteraard zijn en blijven we telefonisch bereikbaar via ons algemene nummer (0413-389090) en via mail op info@vanberlo.com.

Mochten er vragen zijn, staan wij u uiteraard graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Directieteam Van Berlo Groep